Webmaster har bedt oss om å skrive en kort epistel om hvordan opprette ny hjemmeside, kostnader forbundet med dette, mv. Her følger vår historie, kanskje kan våre erfaringer være nyttig for andre.

Innlegg på landskonferansen for pensjonistuniversitetene i Norge, 
Ålesund  2.- 4. sept. 2005
Av Eugen Landeide

Hvordan kan man sende e-post til medlemmene med påminnelse om møter og annen informasjon.
LES MER (pdf-fil).

Frittstående pensjonistuniversiteter med egen økonomisk styring bør registrere seg i Enhetsregisteret. Dette gir juridisk personlighet og vil også normalt være en forutsetning for å opprette bankonti.

De fleste nye pensjonister i dag er brukere av Internett. Hvis et PU har egne nettsider er informasjon om møter og andre arrangementer tilgjengelig for medlemmene 24 timer i døgnet. Hvis ditt pensjonistuniversitet ønsker å opprette nettsider, hvordan går man frem?
Internett

Senioruniversitetet i Trondheim har en interessant artikkel om muligheter for seniorer til studier ved NTNU. Tilsvarende muligeter vil også foreligge ved andre universiteter i Norge.
Les artikkelen ved å klikke her.

Innlogging er for såkalt "FrontEnd"-redigering av nettsidene til de pensjonist/senioruniversitetene som har nettsider på u3a.no. For redigering i såkalt "BackEnd" klikk http://u3a.no/administrator.
Ved spørsmål, eller for henvendelser til vevmester, vennligst send en e-post til .

Underkategorier